*

image104

det susar kärlek i luften just nu, känner vibbarna.image103 Oke imorgon måste jag allt in ti stan, köpa mig en snigg klänning å en söt kofta med kanske.. I pick I pay! no more, I pick daddy pay! :P har inte köpt kläder på länge tror jag, köper så mycket anat nu för tiden..

image102
  

imorgon ska liza ha grillparty, bara tjejer då.. 3 gravida & 4/5 ikke, hur ska det sluta, hi!
jag har iaf köpt mig lite cideri, Pineapple självklart och en desire. 

bästa idag: var på jobbet, Anne fixa i källaren å jag på våning två, och så går man ju till den andra om man är klar lixsom, så jag gick ner för trappan till anne, och hon tog hissen upp ti mig, så vi gick helt om varann sen stod båda & väntade på att den andra skulle komma he! sen började vi gå samtidigt så vi möttes i trappan. låter kanske inte så kul men det vare!
Nästa bästa idag: var när jag jobbade själv och skulle få ner vagnen för en källar trapp, oh ja vet inte rikgit vad jag gjorde men tappade typ greppet och fick nästan den över mig men snabb som ja e svingade jag  runt den på sidan & dp blev det en springmarsch ner för trappan och så flög ena hjulet av i farten! bra man ee..tur att ingen såg mig bara, hehe!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Haha!!! de sissta skulle ja nog kunna betala för o se :D

2007-07-20 @ 10:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0