Aint we all queens?

Lördag ja så var jag hemma hos hannah lite förparty, hon och jag. Sen bar det åt till Linköping, för en ute kväll på krogen. Vi tog en en cosmo på gulan, tillsammans med Jessica. Very nice. Under kvällen satt vi och snacka och skratta lite, så kommer någon brud fram å anklagar oss för att snacka skit om henne å hennes kompis, att vi typ skrattade åt dem, vilket vi inte gjorde.. verka cp, men iaf så vi försvara oss ju, så verkade hon fatta att vi inte skrattade åt dem. Hade lixsom inte ens märkt att de satt mittemot oss.

Sen fortsatte kvällen, glad och dansig. träffade en gammal klasspolare. å nån jävel som lukta bajs, hehe.
Å  vi hade verkligen skit kul. It was a five star evening!

Söndag så vaknade jag ca kl 10 och var allmänt seg å törstig drack en hel liter på en gång tror ja! Sen vid 12:15 åkte liza å jag till kyrkan. Daniels dop dag. Felica ville inte sitta still, så då blev hon ledsen å prästen sa då att hon fick gå om kring om hon ville. Då bröt "helvetet" ut, alla barnens bröjade springa om kring o leka. helt crazy. 
efter dopet var det lite fika å grejer, hos ingelas mormor( som föresten har världens coolaste hus)
Jag var helt borta under hela dagen. men det gick väl an ändå. När vi kom hem kikade jag å mikies på music and lyrics tyckte den var rätt härlig. så åt vi Pizza(fy skam) så var det dags att sova jag kunde knappt hålla ögonen öppna men mika kunde inte sova så han störde mig hela tiden för att han ville att jag oxså skulle vara vaken då. Han låg å sjöng å grejer,  så han höll mig vaken ettag men sen bums sare så somnade jag. gött!

Måndag vaknade jag av att felicia ropade(skrek) mitt namn, det var härligt. men mindre härligt var spräng huvudvärken som jag vaknade upp med. Den gick över rätt fort efter en stor Ipren. Vi åt lite frulle å gick sen en promenad.
Å nu så har pappa tvingat mig att klippa gräs, han har en hållhake på mig som han jämt kör - " annars får du inga pengar av mig unga dam" ja lixsom vad gör man. så himla tråkigt att klippa gräs.

chao

Kommentarer
Postat av: tuttaa

anna... give me some fabolous reading.

2007-06-20 @ 00:49:24
URL: http://sofiajohanson.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0