Cheek to Cheek

Såå Chickt! jag säger då det. I love love love. Sahara hotnights låt cheek to cheek. Dö skön att cykla till.
Jag har ju inte skrivit på ettag, men finns ingen ursäkt i världen, det är ett absolut måste att skriva regelbundet, he.
 Ska försöka bättra mig. Jag kan väl berätta lite om vad som skett här omkring. 
Förra  torsdagen började jag jobba på mosstorp igen fram till idag. Sköj, storstädning, mindre kul, men det är soft där.  Men imorgon bär det av till bruket. börjar då kl 8 det är bra, slippa börja kl 6. Så på måndag börjar sommarjobbet, mån-fre å några lördagar. Cash come to me!  


Jag har ständingt nya "idoler" å just nu är det Pontiak:
Pontiak Johanzon www.myspace.com/pontiaknu  Lyssna på kille han är GRYM!

I lördags jobbade jag, åkte sen på kalas till sörping fira erica som fyllde 23. Sen blev det lite vin med frida. Så slutade det med att vi åkte till crownwell. Dansade å drack mer å mer, blev en å annan shot. Folk kunde inte sluta pilla på fridas tatto, Toapappret tog slut på toan men fick tjuva lite från killarnas toa. så spelade vi slotts jag spelade för en 50 lapp, var som högst uppe i 260 men sen blev det bara 145 kr. så gick lite plus. men frida spelade bort en hundring. VI hade tänkt att ta 5 bussen hem men beslutade att ta en taxi i stället. bra beslut eftersom det började regna. sen gick jag hem i regnet från frida inte en ända mänscha ute. hel mysigt bara jag & mitt parapbly. 

I veckan har det inte hänt alls så mycket har tränat, köpt present till pappsen, vart i stan med liza å hannah. ja det var väl allt :) sne har jag köpt lite blommor fin fint! 

Pys ana

Kommentarer
Postat av: Denise

mm den låten är bra.

2007-07-03 @ 21:27:05
URL: http://stjarnpojken.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0