This is....SHIT

image19

Igår var det allt midsommar, för mig var den allmänt tråkig. Orkade inte engagera mig i något, var en riktigt dålig dag. Nedrans tjurda!

Men idag hardet varit "lite" roligare, vakna sent typ 13. åt lite frulle pappsen å jag åkte iväg till auktions visningen, men innan dess övningskörde jag lite, Yepp. Fruuuum sare! jag körde PV:n men det hoppade tydligen så mycket (hööm) så det var något som låstnade  med gasen, men pappa fixa det fort. Efter auktion som jag inte hittade speciellt mycket på, lite burkar å så, men dem blir så jäkla dyra där, eftersom de är så gamla. så passar nog det. Så ja efter de stannade vbi å åt på kapten Billies i
Norsholm. Satt ute, åt gott med live musik. Hehe
visserligen var det dragspel å fiol. men live som live. Idag känner jag mig lite reggae galen, så jag måste alt lägga in en reggae bild.
 
Sen cykla jag till frida fixa lite drickbart, sedan bar det upp till mig igen. vi glassa lite vin å drinkar, smaska lite gubbar. 

Hade trevligt å lyssnade på knäpp musik. Sen gick frida hem så nu är jag all alone. hade man bott i stan
hade man ju kunnat gå ut å roa sig iaf, men nu bor man ju här i byhåla. Får väl kika på lite film, Gillar ju riktiga jej/tönt/fjortis (a välj vad du vill) filmer, kikade på bring it on all or nothing den nya av dem igår. den var ju härlig ville att den aldrig skulle ta slut. kikar bara på sådana filmer å komedi. oke beck är välla ett undantag. Så har jag fått aj i axeln, ingen aning om vad jag gjort men fick det idag iaf. Why me? Guud?

Nej nu vill jag ha min baby här, men han är ju på "fest",  hora oxså!


Tja snygging

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0