Jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb

Hur ska man veta vilket jobb som passar en, lixsom?
Jag tröttnar rätt fort på jobb, men trots att jag tröttnat så jobbar jag ändå kvar. Man vill  ju tjäna pengar!
jag har nu jobbat 1 år och 6 månader på ISS som vikarie, vad kan jag säga tröttnade i julas och börjar bli riktigt slarvig!!
Borgen har jag jobbat på sen december, servering är inte riktigt min grej, så det trivs jag inte så bra med. Men på de flesta kväller är det mest diskplock och hur svårt är det lixsom, men det är inte så roligt att gå runt med massa glas på en bricka när alla fyllisar bara irrar runt och inte tänker sig för. Men det är trevligt, de flesta är riktigt härliga människor ändå.

Men nu ska jag jobba två veckor som recptionist, känner jag behöver det få lite andra perspektiv, få prova på något nytt.
Receptionist är något som jag skulle kunna tänka mig ändå att jobba med en längre tid, nackdelen är tiderna. Iaf där jag ska jobba nu, 8-17 mån-fre. lixsom vad hinner man göra resten av dagen? träna, duscha, laga mat, sova. man vill ju inte bara leva livet på helgerna!

jag har några yrken som jag känner lite extra för; receptionist/hotellreptionist, flygvärdinna, hud & spaterapuet, nagelteknolog, cafébiträde(sikta på egenföretagare isåfall), makeup artist eller öppna en egen second hand butik eller en inredningsbutik. Det är vad jag känner nu men imorgon kan jag ha ändrat mig. Så svårt, jag vill inte lägga ut massa pengar på utbildningar som jag sen inte känner att det är rätt för mig. Men å andra sidan måste man satsa, gör man inte det kommer man klart att ångra sig.

nej nu skiter jag i jobb å allt, orka,  jag är faktist ledig!
 
Babe börjar bli hungrig, dax att ge na lite tuna.
Sen ska jag läsa posten, handla lite med syrran, ut å gå en svänga och så ska jag träna bort hängarslet!
förresten övningskörde jag med lasse imorse, det gick skit. jag sög verkligen!
Igår gick det bra med pappa, jäkla lasse gör mig nervös med allt snack om alla grejjer man måste tänka på. Men bara träna som faan, bara pappa eller mamma har tid.

Pys

Kommentarer
Postat av: Pernilla o Milo

Vilken trafikskola går du på?

2008-07-18 @ 10:07:03
URL: http://piii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0