Lördag

Idag ska min syster Lisa och Hennes familj på bröllop. Så jag sminkade och fixade håret på henne.
Så här snygg blev hon
Mera bilder finns på min bdb

mycket plut blireIgår fick jag reda på att jag och en jobbarkompis skulle byta områden med varann. Anledningen till det är att ställena drar ner på sina städtider nu(Man försöker spara pengar) Hon som jag ska byta med ska de ta bort ett område för så hon bara har ett ställe att jobba på och inte två, och på det stället ska de med dra ner på tiden. Eftersom hon är fast och inte jag så byter vi. för det är mer tid på mitt område även om de drar ner på tiden där med. Hon måste ju ha sina timmar lixsom. Surt kommer sakna mitt ställe. har ju varit där sen november. sorg massa sorg.

Välkommen till Facear

Det slog mig precis, jag vill nog jobba som receptionist igen. Ge mig ett jobb!

M&D Garden
Fool's gold

Jag har väntat på min nya mobil hela veckan nu. Den har inte kommit! De skulle skicka den till mig, eftersom den var helt ny och de inte hade fått in den till butiken än. så skulle jag få den nu i veckan. Men inte faan har jag fått den. Jag har ringt till 3 sen kl halv 11 idag. Men inget svar såklart. Vill ha min nya mobil nu! Idag blir det lite träning iaf sen får vi se vad som händer. No alcohol for me anyhow.

gold-digger (gammaldags; nedlåtande; slanguttryck) - om kvinna som försöker dra till sig rika män för att lura dem på pengar


.

today im speechless

haha låt mig små le

Händer idag? inte allt för mycket. lyssna på ken ring. städa. borde klippa gräs men jag får inte igång grässklipparen(för svag). mika är bortrest. Med handjaggaren blir det alldeles för tungt. Ikväll blir det träning iaf.
På jobbet idag fick vi besök av några kostymgubbar. De skulle inspektera städningen och skicket på inredingen och huset.  De berömde mig faktiskt, de tyckte jag gjorde ett bra jobb. De hade varit runt och kikat på runt 50 fastigheter. Och min skola låg väl på topplistan för bra städat. Endel ställen var förfärliga sa de. So what can I say. I do the dance instead.


Stay sober people

Svettas om en timme

Ok. augustifesten är över och jag såg inte ett endaste fyrverkeri. Å andra sidan bojkottar jag sånt för det är inte särskilt bra för vår planet. Save the earth! Men gick på marknaden iaf. men köpte inget till mig själv bara till mika. Just nu så håller jag på att leta efter en tjusig nyckelring tll min bil. yepp MIN bil. Jag har fått en bil. en bil. it´s a beauty! Ikväll ska jag ägna mig åt att svettas med massa andra gäddhängerskor. kallas med andra ord träning.ja vi ses väl nån dag


är jag den ända som är vilsen

ikväll ska jag på styrelesemöte sen blir det träning. Faan så skönt. Men innan dess blir det städning. Hälsa på mamma och pappa med tror jag. Fixa med lite grejjer där borta. Annars idag så har ju alla barn börjat skolan, vilket jag tycker är rätt skönt. då jobbet blir som vanligt igen. inge mer storstäd. tummen upp.
Nu vill jag att Mika ska komma hem. NU. 

you are my angel

Igår blev det lite fight mellan tissarna. Jag fick endel rivsår med. Jag höll på att sätta på tilli sitt halsband, men hon ville inte vara still. Då flög trixi på tilli, helt tokig va hon. men jag gick imellan. där av ett och annat rivsår. Jag tror trixi ville skydda mig hon trodde väl att tilli var dum mot mig. men nu är de bästisar igen.

Idag blir det att åka och kolla på en bil, hoppas den är nått att ha vore kul med en egen bil. Nu ringde pappa vi skulle kolla på bilen kl 2. Jag har inte duschat än, bäst jag skyndar mig. tar en stund att åka dit med. Sen efter det blir det kalas i söderköping.

"öhööö ana ööhöö". saknar min lilla städhjälp på dagiset han var inte där förra veckan. Go liten kille. han går runt och säger öhöö ana ööhö.  


Pys


förkläde är bra. om man inte vill spilla på sig


Faan idag när jag vakna hade jag fruktansvärt ont i vänster öra.. Det märktes ju iaf vilken sida jag har sovit på heela natten. Ibland får jag så, jag ligger helt däckad. vänder inte på mig en gång. kändes som örat var helt intryckt. Men det kan bero på att mitt undermedvetna inte ville vända på sig till andra sidan för att Tilli sov på de högra kuddarna. Upptäckte jag när jag vakna. så sött Tilli på ena sidan och Trixi på andra. vadå heaven 

Så jag har precis ätit frukost, dragit lite i örat(snyggt med ena utstående andra inte) nu ska jag ta in katterna från trädgården och feeda dem lite. Sen blir det cykeltur med syrranbus och lillabus 

Ciao


mimmi mus gick på (g)rus

It´s been a wail(scary movie).

När vi åkte hiss igår. säger pappa du har ju ringt till en hiss.  Jag bara vaa, vadå ringt? Ja men du ringde ju till en hisstelefon. HAHA jag hade totalt glömt bort det. det var när jag jobbade på ett telefonjobb för 3 år sen så ringde jag faktiskt till en hisstelefon. tänkt dig att du åker hiss så ringer det plötsligt i telefonen. jag satt väl och garva resten av dan sen efter jag pratat med de där skraja hissmänniskorna.

tänk att pappa kom ihåg det, men han har väl fått höra ändel från min tid som svenska folkets största terror.  Man är ju med om ett och annat. Hahah.  Skaplig tysnadsplikt hade jag.

Är hos syrran just nu,  hon sitter i vardagsrummet och garvar för sig själv, får väl gå in och garva med henne snart. 

Dags att börja videoblogga. jag ska konka ut morberg.

 

Ok kyss


RSS 2.0