viernes


AF

run this town

Lördag och jag har jobbat klart mitt för idag så resten av helgen är jag ledig. Men det är alltid svårt att komma upp på lördagar tycker jag. Jag hade god lust att skita i det, men så får man ju inte göra. Nu efteråt känns det ju bra att man har jobbat. Och den här helgen är ju en riktig myspys helg. 1 advent imorgon! Och jag firar nog det med pappa på Auktions invigningen på Gistad. eller Linghem har de ju flyttat till nu. Så nu får man väl säga linghem istället, fast jag kommer nog fortsätta med att säga gistad. det är bättre. Här kan man kika in deras hemsida och kolla vad de ska auktionera http://www.auktionshuset.nu/. Men det brukar bli så jäkla mycket folk på gistad och nu när de flyttat till större blir det väl ännu mer. ne thanks god for Rycket. mitt favvo auktionshus. Men de har ingen hemsida. Ja igår var jag på ISS-Gala, vi var väl över 200 glaá ISS. Det var mycket trevligt. skitgod mat. Det vart melodikryss, eller MelodikrISS, lite prisutdelningar och lite sång och dans. Och ingen alkohol för mig. Jag håller fortfarande mitt alkoförbud, så det så. Det vart en perfafredag helt enkelt. 






AF


Impregnate

Det blev inget jobb för mig idag. Men jag hade ställt klockan på 7, men kom inte upp förens halv 10 iaf. Träligt att vakna sent tycker jag men det är skönt att få sova ut. Så nu på förmiddagen har jag ätit gröt och tittar/lyssnar på sista avsnittet för säsongen av Efter tio. Sen har jag precis impregnerat mina shoes. Det tål att göras ibland. Så nu står de på altanen och torkar. Sen har jag även löst dagens ord i dagsländan, cred! Senare idag blir det att göra sig iordning för kvällen. Så innan duschen måste jag till affären. Mitt balsamspray är slut. Jag kan inte borsta håret utan det. det går bara inte. jag är helt beroende av de. Det är de och lepsyl.  Ne nu börjar Trixi bli crazy, hon bits. hon är väl rastlös. Hon vill gå ut igen. De fick vara inomhus när jag spraya skorna och medans de torka. Så nu är de dags att ta in skorna och ut med katterna.

AF


black n white

 

Den här veckan har jag jobbat på mitt gamla ställe Greby. Men imorgon blir det inget, synd de. Så imorgon är jag ledig. Om de inte ringer vid halv 6 am. Vore ju trevligt att jobba lite. Lite sällsynt med jobb nu för tiden för min del. Men det blir jobb på lördag iaf. Senare idag ska jag på styrelsemöte, undrar vad de blir för tjafs den här gången. haha. Men det är inte jag som tjafsar jag sitter och lyssnar då och skrattar inombords. haha. Endel grejer kan man inte låta bli att skratta åt.
Så tänkte jag pyssla lite hemma. Snart advent och min födelsedag. Så ska kika på lite kläder med, jag ska ju på ISS-gala imorgon med jobbet. det ska bli kul hoppas vi får god mat och julmust. Trevligt sällskap vet jag ju att det blir.


AF

pepparkakshus

  
  
 
 
 
  

AF


seventeen days

My Birthday, it's coming up. I wish:
    
   
Björn Axéns Volumaster
Bok; Ego Woman
Mysdress; lila, svart eller grå
Film; The Holiday

Sen kommer jag inte på mer önskningar för tillfället.

AF


Calle Kristiansson


Fredagsmys

Ja fredagsmys som sagt, eller som Olw sagt menar jag (taget från Pelle svanslös hihi) Jag har blivit en sådan julkalender nörd. But I like it. Jag kan varenda mening de säger. Egentligen borde man kanske proppa skallen med något annat än repliker ur filmer. Men finns inte så mycket annat just nu. Men nästa år då blir det andra bullar. hihi men det är får bli osagt än så länge.
Just den här fredagen har jag bla spenderat ute i trädgården, alla löv är borta. Med hjälp av Mika, Lisa & Felicia. Men Felicia hoppade mest i lövhögarna och åkte skottskärra :) Så nu är det myskväll framför idol. Inte för jag är speciellt road av det, jag kollar på det för jag diggar Calle. Han borde vinna hela skiten. Älskar sista låten han sjöng idag - To be with you. Härliga minnen.


Myskläder idag. Leggings, Paljettväst och why is the snow so white tisha.
Black nails

AF

autumnal

Är hemma hos Mamma och Pappa. Mamma och Felicia håller på att sätta upp nya gardiner. nytt och fräscht blir det. Lisa åkte precis på utvecklingsamtal. Nu kommer pappa hem från jobbet med. värst vad tiden går fort. nu ska han också få en lussebulle. Felicia gömde sig för pappa nu som i lotta på bråkmakaregatan hehe, men hon kan ju inte vara tyst. haha. sötisen säger precis det hon tänker.
"morfar vad du ser konstig ut 
 jag har klippt mig felicia, säger morfar."

Imorgon har mika och jag en dejt i vår trädgården. Vi ska göra lite vinterfint.
Alla löv ska bort. men bara för att man bestämt något i förväg så åker
jag säkert på att få jobba imorgon.


AF

pötcnerkum

Torsdag. Vaknade halv 11. Skönt men ändå inte hela förmiddagen borta. Men jag somnade inte förens 3 igår så då har man rätt att så lite för länge.
Mikas pappa har precis varit här och fikat och nu sitter jag här och försöker pussla ord ur NT dagsländan. Mika har hittat två nu, nu är det min tur. Men Lisa kom nu men hon får titta bort när jag skriver. Hon kom och lämnade julkalendrar. Happyme. Så nu ska vi hämta Felicia på dagis sen ska vi väcka mamma och fika lussebullar eller lussehundar som i Pelle Svanslös.



AF

Black nails

Humör: hmm.. jag har lite ont i huvudet
Gjort: jobbat, varit hemma, varit i affären och sett på desperate. seg tisdag
Planer: vänta på att nagellacket ska torka sen blir det nog att sova
Ser på: christine
Lyssnar på: julsånger
Läser: NT
Dricker: vatten
Äter: Belgian chocolate
Bästa: Roligt att ha shoppat nya kläder. Och att Lasse ström blev ulrikas no1
Sämsta: jag har ont i munnen
Väder: mörkt, höstmys
katter: tilli sover bakom mig i stolen (jag får sitta på kanten) trixi sover med, brevid här på golvet.

AF

GRATTIS MAMMA


Grattis till min mamma som fyller år idag♥

are you afraid

Humör: glad
Gjort: träffat Lisa och Felicia, varit i storstan, hälsat på mikas mamma, varit på af, haft besök av mamma och pappa♥
Planer: sova om ettag.
Ser på: mörkret genom fönstret
Lyssnar på: ensam mamma söker som Mika sitter och kollar på.
Läser: jobbcoach grejer på af.
Dricker: freeway cola. haha fattig
Äter: pepparkakor
Bästa: allt!
Sämsta: inget!
Väder: snön har fallit från himlen
katter: de ligger och sover, trixi i soffan och tilli i källaren. 


Let it snow

Idag kom ju första snön till oss i Norrköping. Fasen så mysigt. Jag älskar snö. är det vinter ska det vara riktigt med snö. En riktig Pippi jul. Men det var riktigt kallt, jag hade inte planerat någon snö idag. Så jag var inte riktigt klädd för snön. Men det fick gå. Så nu är det nog dags att plocka fram vinterjackan.

En vanlig syn här hemma - Tilli och Trixi busar/fightas


AF

Baby

Idag har jag varit ledig. härligt är det men ändå inte. Man förlorar ju lite stålar. Men Mika och jag har iaf tillbringat dan i stan. Besökte varenda elektronik kedja, Mika skulle köpa en bärbar dator. Och han hittade en bra. Han håller på och kikar på den nu. smidigt med en varsin dator. Haha. Ne han ska faktiskt ha den när han är borta och jobbar. vilket han gör nu väldigt mycket. Så var det meningen att vi skulle hälsa på Krista men det blev inte så. Vart ett besök hos mikas mamma istället. Sen var jag på arbetsförmedlingen med. Jag ska dit imorgon också. Jag tycker de som jobbar där alltid är så trevliga och glada. För det är ju absolut inget roligt att gå dit. Men personalen gör att det blir ett trevligt besök.
Mika köpte ett par skor till mig. Trevlig kille man har. I like it.




AF

bruketsänglar

Cykla till jobbet alldeles strax. På med de snygga arbetskläderna och stålhetta.
vi hörs!!


AF

Nov. 1, 2009

Humör: seg i huvudet
Gjort: tittat på nyhetsmorgon, fixat med lite viktiga papper
Planer: städa. kan bli träning idag.
Ser på: tilli
Lyssnar på: Idol
Läser: viktiga papper
Dricker: mjölk
Äter: kinapuffar
Bästa: att det snart är tisdag
Sämsta: att det inte blir tisdag fortare
Väder: Rätt fint lite höstmys
katter: Tilli sitter i fönstret, trixi går runt och mjuar(hon vill nog gå ut)

bäst jag släpper ut bäjbisarna.

AF

RSS 2.0