two pussycats


Idag var jag och hämta kissarnas nya kattklös som jag beställde för 2 veckor sen. Så nu var det rea på dem med, vilken tur man har ibland. Tilli invigde den innan M ens hade hunnit skruva ihop den. De verkade vara väldigt glada för den. Idag köpte jag även en mysdress, en sommrig.
  
Nu är det dags för att göra sig iordning för kvällen. längtar till min kudde.
hörs då!


she blew it

Gaah idag har jag jobbat lite. tog ettag att skrapa bilen, men jag kom till jobbet till slut. Nu precis har jag haft en telefonintervju, fy h*lvete vad jag sumpa den chansen..... jag blowat verkligen. har ju aldrig haft en telefonintervju förut. inte så många riktiga intervjuer heller för den delen. det blir aldrig som man tänkt sig. Jaa jag ska iaf till min coach idag, då ska jag allt beklaga mig för henne om mitt fasansfulla samtal. behöver lite creed nu, hon brukar alltid säga att jag e så bra.  

Innan jag ska träffa henne har jag lite ärenden i city. så nu ska jag fixa mig lite. HEJ DÅ


lite kärlek

Fick detta gulliga av min föräldrar på alla hjärtans dag♥

partytrickhihi.

Nu har jag en dejt med baby så jag måste skynda. Det är fredag och jag är för en gång skull ledig HELA helgen!!

HEAVENHar letat som faan efter den här låten. Äntligen!!

Feb. 8, 2010

Igår skulle jag ha tränat, men pga rasrisk från taket så var lokalen stängd! Så istället för tränigen gick jag Lisa och Felicia hem till mamma och pappa och grädda våfflor! Får se om det blir någon träning idag om de har öppnat lokalen. Annelie skulle plinga och berätta hur det vart med det any minute now.
 
 


AF


Söndag

Igår vart det en ben&jerry till melodifestivalen. väldans trevlig lördag! Idag har pappa och jag varit på auktion. Vi hittade inte så mycket men ett och annat fynd. Jag hittade lite i guld/mässing såklart. Resten av söndagen ska jag träna och så blir det att se En annan del av köping! Väldans trevlig söndag! Let it (not to)snow

Fy vilket väder vi har fått. Verkligen snöoväder. Jag fastnade med bilen förut också och satt fast ettag, men det kom grabbar och hjälpte mig loss. tusen tack för de!!! Ikväll har jag egentligen vilodag från träningen men jag ska följa med Lisa och simma idag, känner jag behöver det efter all belastning av skottning. Och 3 har ju störningar i deras nät det är många som inte kan ringa. Fast min funkar iaf som tur e. Men inte Mikas haha. har inte funkat på hela dagen. 

Nej nu ska jag leta efter min bikini.. tänk om det ändå var sommar. 
 

AF

RSS 2.0