wicker

För ettag sedan hittade jag en fin korg på loppis. Den kostade också bara tio kronor. Men korgen behövde pimpas lite. Så här är resultatet.
 
Före


Efter + Trixi


Den blir fin på altanen. Jag har inte bestämt mig vad som ska vara i än, får se vad jag hittar på.

old goes new

Jag var på second hand i fredags, hittade då ett par Levi´s jeans. När jag kom hem började jag klippa lite och vipps vart de till ett par shorts. Och till det bästa, de kostade bara en guld peng. Älskar second hand butiker. Men efter kortet har jag tvättat dem så klippningen ner till ser mycket snyggare ut nu.

Levi´s jeans, second hand i finspång

piña coladaLördagen började tidigt för mig kl 06 befann jag mig på jobbet fixade frukost till hungriga gäster sen när jag sluta vid 12 åkte jag direkt till mitt andra jobb, så jäkla varmt det var i lördags så det var bara hem och duscha efteråt!!! Sen vart det grillat hemma hos Verra & Jossi. sen drog vi och spela aqua golf, riktigt kul är det. Jag måste bröja golfa faan. Efter det dumpa Verra och jag grabbarna och drog på krogen. Blev en och annan cider och dansande bland alla glada och svettiga. Var förövrigt lill reunion på hotellklassen. Sandra Jessica och emelie var oxså ute, very nice. 

På söndag var vi alla lite slitna så vi åkte till Sandviken för att sola och bada. Hur skönt som helst, älskar sommaren!
                                       


sommarnöje

Igår efter lunch med syrran så vart det att lägga sig och steka i solen i mamma och pappas trädgård. Härligt kunde sola en liten stund iaf innan himlen vart täckt av moln, vart lite bad i mammas och pappas pool med. Idag ser inte vädret så vackert ut. Det kanske kommer sen på eftermiddagen. Måste passa på att pressa när man är ledig ju så jag går om mika, den bruna jäkeln.


ett liv i solen

little birdi

Igår fångade Tilli en liten gullig fågelunge, men Mika han rädda den, så den klarade sig. I sommar nu har hon hittills fångat en trollslända och tre fåglar varav en klara sig. Trixi däremot fångar ingenting, hon är en duktig tisse.


Nu ska jag dra till ica innan de stänger, måste shoppa lite kvälle. Så är det ju fotboll med.

jordgubbar med riktig mjölk


Min frukost idag ute på altanen. plockade jordgubbar från Ringstad av mig.

Var och plockade 10 liter förra veckan.


ana, felicia sommaren 2009


RSS 2.0