MinneskonsertLite bilder från Bob Marley Minneskonsert i lördags. Vi hade väldans trevligt.
Mer bilder finns på min bilddagbok; Facear.


Bio Rio

Idag har jag haft en mycket trevlig dag och trevligare blir den, för jag ska på bio ikväll. Här ska smarras popcorn!


Bio Rio. Tyckte det var så bra när jag var liten.

myspulla

♥Grattis Mormor på din födelsedag♥

Min Mormor fyller år idag, Grattis Grattis♥
Igår invigde vi våran grill. Alltid gott med grillat. Men vi åt inomhus, det var faktiskt lite kallt igår. Och så vart det grillning av marshmallows. kladdigt och härligt. Men gud var det regnade igår, sjukt mycket. Och vad det blixtra och åska. första åskan för iår föresten. Men jag tycker det är rätt mysigt om man är inomhus
eller i bilen förstås.
Någon som behöver lite extra kalorier?

ladybird


fuck´em

Idag hade jag satt upp tvättid kl 12, eftersom jag inte fick något jobb idag så gick jag upp vid 7 och tänkte börja tvätta istället men så klart är det någon som satt upp sig på en kortistvätt nu på morgonen. Tråk. måste jag vänta tills kl ska bli 12. Nu är det inte så långt kvar. Idag blir det att piffa lite hemma, sen ikväll blir det invigning av våran grill, hoppas jag.
     Imorgon är det röd dag, jag är ledig. Då ska jag nog på kalas hos min mormor som fyller år. Sen har jag lovat hjälpa pappa att ta bort ALLA deras gamla tegelpannor som står på tomten, från när de bytte tak på huset. Det står en skitstor container utanför deras hus just nu och väntar på att bli proppfull. haha. Det är bra träning med. På tal om träning så var det ju tisdag igår då är det ju alltid skivstång på mitt schema. Och igår lade jag på extra mycket vikt. fasen vad det känns idag. mest i min högra arm som jag är mycket svagare i än vänstern. Jag är ju vänsterhänt liksom.  

Nytt för iår i min trädgård; Rabarber. Jag bjuder på paj i sommar.

In my head

På valborg vart det ingen Avatar, kvällen tillbringades istället hos några vänner. Blev lite gos med deras kattungar med. Dem var exakta kopior av Rambo som vi hade när vi var mindre. Så himla goa. I Lördags vart det 1majtåget och tivoli. Igår vart det Avatar istället på blueray tillochmed. Jag tyckte filmen var fin. Och idag ska det städas. Har även tvättstugan idag. Jippie!

Mumsig frukost jag fick ute i solen idag.


RSS 2.0