det snurrar i min skalle

Nu blir det snart att åka till jobbet och preppa frukosten till imorgon. Det är ju ingen som gör de åt mig liksom. Och kl 15 har vi personalmöte. Sen förhoppningsvis ska jag nog tjakka ny mobil. pys ciao

Bomans

oj oj oj vad jag är dålig på att blogga, men idag kände jag för att skriva lite faktiskt. Just nu befinner jag mig i soffan, lyssnar på Familjen!! och väntar på att tvätten ska bli klar. Imorse var jag och träna på gymmet kl tjugo över sex!! Jäkligt härligt, det var bara jag och en till där då. Men sista halvtimmen jag körde var jag själv. Skulle gärna träna varje morgon så där men gymmet öppnar inte förens kl sex och då börjar jag jobba. Men glad att jag kan göra så nån dag iaf.
           I måndags så åkte jag och några jobbarkompisar till Bomanshotell i Trosa, vi skulle sova där en natt. Har aldrig sätt något liknande hotell. Var verkligen ett hotell i min stil. Inget hotellrum var likt det andra. I korridoren utanför våra hotellrum, var det leopardmönsrad heltäckningsmatta. det var så grymt hotellet. Vi åt trerätters och drack lite vin till maten. Sen bada vi i deras utomhusbubbelpool vart en och annan dricka då med. Sen vart det badkarsparty i en av svitena, där tömdes minibaren. Så jag var lite smått bakis i igår. Det kändes när det var dags för skivstång på kvällen. fy fa*n bakis på en tisdag lixsom. Vart inte så mycket bilder, tyvärr. Men några vart det ju iaf.
 
Mitt rum


en annans rum. sviten vi parta i.

ett annat rum.


ana påväg till miggagen på hotellet.

RSS 2.0