Jul jul jul

Jahaja.... Idag börjar vi med julbord på jobbet, så himla kul !! Vi har julbord till den 21/22 december i stort sett varje dag till dess! Jag ska jobba två julbord med, det ska bli himla skoj. Jag får ju inte glömma vi har ju faktiskt två premiärer på jobbet idag. Julbord och så har vi ny leverantör på frukostbrödet som började leverera idag!

Här kommer lite som jag önskar mig i present när jag fyller den 8 december(det går inte att tjata för mycket om detta;);
•Rockring med vikt 1,5kg från Casall
•Mysiga vintriga sockar/tofflor (ex röda med vita snöflingor motiv etc)
•Års prenumeration på Drömhen och trädgård
•Fina juliga förkläden


Kommer mer önskningar :)
Pussas Ana


Lördag mitt i veckan

Idag var jag ledig ! Fick dock ingen sovmorgon. Skjutsade Baby till jobbet sen träna jag kl 9. Så var jag hemma, advents mysade lite till julmusik. Så var jag och tränade igen vid kl 18.

Så var det, det här med min födelsedag den 8e December ! Jag har ju gjort världens bästa önskelista, men jag tänkte skriva en mera seriös ;) Ja för den andra gjorde jag för att göra lute roligt. Men imorgon kommer den riktiga :)
Puss och godnatt


Brandövning

Idag hade vi Brand och Utrymmningsövning på jobbet. Väldigt bra och nyttigt. Speciellt utrymmningsövningen, det kan man aldrig ha för lite övningar på. Väldigt viktiga saker att kunna ifall det skulle hända något. Eftersom vi jobbar på hotell känns det extra viktigt att veta hur man går tillväga. Här är jag in action när vi fick prova på att släcka !


Så idag har det varit en väldigt lärorik dag på jobbet. Plus att jag ätit en av världens goaste maträtter som vi brukar servera på just måndagar när jag annars är ledig; Pasta Carbonara ! Så jäkla gott, mums !
Men nu snart är det dags för lite träning In shape/mage står på schemat !

Pys Ana
P.s snart fyller jag år

Snart fyller jag år ♥♥♥


"Han har iaf en verktygslåda :D"


Så himla söt unge ! Hoppas det kommer en ny säsong av Familjen annorlunda snart, borde sändas isåfall i början av nästa år, typ mars !!
Imorse var jag en sväng på gymmet, var helt själv ettag sen kom det två styckna till. Men det var jätte skönt att vara helt själv. Sen har det varit en jätte seg och rätt tråkig söndag, regn och regn och regn ! Man får se till att pigga upp sig lite med såndana här klipp, vissa är ju så roliga att man verkligen inte kan sluta skratta.
Resten av kvällen händer inte så mycket, sega och så ska jag på möte hoppas det serveras massa go´ frukt till. Mums !
Imorgon är jag egentligen ledig från jobbet, men då har vi brandövning och personalmöte efter det. Rätt viktigt med brandövningar när man jobbar på hotell, vi hade det inte för så länge sedan men det är bara bra att vi har det ofta tycker jag. 
Nu ska jag leta efter mera roliga klipp ! Puss Ana
  

Allahelgonsdag

Vi var vid minneslunden förut och tände ljus för min Morfar. Det var så himla vackert med alla ljus. Så när jag kom hem tände jag ljuset på min trapp för Morfar också.


Höstdag

Imorse jobbade jag. Sen har Mikies och jag krattat löv, en massa löv! Vi har rätt stort område att kratta, 14 säckar fick vi ihop men Vi har fortfarande lite löv att ta upp men säckarna tog slut så vi får fixa resten imorgon innan jag börjar jobbet. Pys


Fredagsmys

Igår hade jag en jätte trevlig dag. Träffade Jossan, vi var och bubblade på Grand. Jätte skönt och mysigt, så luncha vi och jag hittade nya skor<3
Så åkte vi hem till mig och Jossan följde med Lisa och mig på Zumba. Riktigt mysig dag och så fick jag träffa Mikies på kvällen!!
Nu har vi fredagsmys, äter lite popcorn och ser på Julens Hjältar. Ska laga lite mat sen och så blir det sova. Ska upp tidigt imorgon och jobba.
Pys


Frukost

Nu har jag kommit upp ur sängen. Dags för frukost, som alltid blir det mammas goda hirsgröt med äpple och kanel. Världens godaste frukost!! Till det blir det Efter tio mitt favorit program.


Mysmorgon!!

Åå mysigt med lediga dagar. Jag har fortfarande inte gott upp ur sängen ligger och kollar på en riktig jul. Längtar till julen så mycket!!
Idag ska jag träffa Jossan på Grand vi ska bubbla, snacka lite skit<3 och ikväll blir till Zumba med Lisa<3 Ja jag kan ju inte ligga kvar i sängen hela dagen även om det vore mysigt. Pysipys


RSS 2.0