*

måndagen blev det jobb som vanligt, efter jag jobbat klart, var jag med lisa å felicia laga mat å så, sen cykla vi till affären, sen bestämde vi oss för en picknick i parken, lite gotti gott med oss prome vi ner och satte oss å njöt av allt lugn, kollade på molnen. Sen kom frida bort och ville oså ha picknick. sen vare bara lugnt, vi gjorde inte så mycket gjorde lite toastsmörgåsar när vi kommit hem till mig.   
tisdagen började med att jobba lite, vaknade rätt så sent så han inte äta frukost direkt, men det var självklart skönt att sova lite längre. After work åkte jag, lisa å felicia in till stan i linköping. tänkte shoppa bort lite pengar, hittade rätt mycket snyggt, men antingen såg det konstigt ut eller så var det  för litet. attans att man ska vara så himla runder.
nej nu ropar mikies att det är allsången, he! kul att sjunga med ju om det är någon going!



pys

*



Den här tjusiga blusenimage175
ska bli min!

*

image174
Igår vart det lite partaj i linköping med hannah & jessika. Började med lite förfest hos någon i sturefors. Sen in till stan, På bussen började jessica må lite dåligt så hon & en till tjej gick av vis jessicas bror, tror jag. Men hannah å jag fortsatte till stan, drog en börgare med extra ost, he! sen blev det  först platå, vi fick fri biljetter dit av en kille som gick på ljunkan när vi gick. Vi kika läget där lite sen gick vi till gulan, där det blev en varsin dricka å mycket dans. sen gick vi till 55:an en snabbis för att kolla om fia fisen var där. men det var hon inte så vi drog in på platå igen, dana till lite live musik på 1 plan så tröttna vi å gick till 2 plan där var det bra musik men faan så trångt det var, fullt med folk. gick knappt att dansa men vi körde på sen blev det för varmt. Så vart det dags att åka hem, snälla mammsen kom å hämta. tror nog hon saknade att köra bil på natten. Imorse när jag vakande var jag jätte pigg, inge bakis alls. skönt de! Idag har jag varit ute å cyklat en sväng runt samhället. Världens motvind men solen låg på så det var härligt.

Imorgon åker mamma å pappa på semester, de är borta på obestämd tid. Minst en vecka har de sagt iaf. å mikies ska oxså i väg så, blir all alone hemma. Me and muffa bara. 

Ons eller tors ska vi till skännige marknad. Det är skoj, finns kanske inte så mycket att ha men det är kul att gå runt å kika, något lär man väl hitta ändå. Nästa helg kan det bli utgång i norrköping.  Å helgen efter det drar vi upp till sthlm, party all night long faan :D Gratta ebba som fyllt hela 19 år nu.

Pys

*

I fredags när lissa å jag gick lite på stan så fick vi syn på Pontiak Johanzon, världens öhschöte. Så jälla sööt!

image173

*

image171
       
     
   


     
    
    
      
   
    
   
   
  
       


*

image108
felicia hos morfar

image109
felicia gungar

image110
felicia uppe i de blå

image111
finns bara en felicia

*



image106

image107

*

image104

det susar kärlek i luften just nu, känner vibbarna.image103 Oke imorgon måste jag allt in ti stan, köpa mig en snigg klänning å en söt kofta med kanske.. I pick I pay! no more, I pick daddy pay! :P har inte köpt kläder på länge tror jag, köper så mycket anat nu för tiden..

image102
  

imorgon ska liza ha grillparty, bara tjejer då.. 3 gravida & 4/5 ikke, hur ska det sluta, hi!
jag har iaf köpt mig lite cideri, Pineapple självklart och en desire. 

bästa idag: var på jobbet, Anne fixa i källaren å jag på våning två, och så går man ju till den andra om man är klar lixsom, så jag gick ner för trappan till anne, och hon tog hissen upp ti mig, så vi gick helt om varann sen stod båda & väntade på att den andra skulle komma he! sen började vi gå samtidigt så vi möttes i trappan. låter kanske inte så kul men det vare!
Nästa bästa idag: var när jag jobbade själv och skulle få ner vagnen för en källar trapp, oh ja vet inte rikgit vad jag gjorde men tappade typ greppet och fick nästan den över mig men snabb som ja e svingade jag  runt den på sidan & dp blev det en springmarsch ner för trappan och så flög ena hjulet av i farten! bra man ee..tur att ingen såg mig bara, hehe!

*

image101
Jag blev helt laddad, riktigt parti förut när jag fick höra Skiffs låt michelangelo, härligt!
image100

Föresten köpte jag den här med

*

image94
Rispuffar doppade i choklad, hallelullja! lissa gjorde det för nån da sen, smakar precis som Kina. Det är lite kladdigt men det äre värt. Oke jag håller på att lyssna sönder Enriques låt do you know. Kommer tröttna på den snart om jag ska fortsätta med detta lyssnande. åh det vil jag ju inte, den här låten å jag hör ju samman liksom vi kan inte skiljas ännu. jag kan sitta å spela låten om o om igen 20 gånger alltså. jap om du undrar så står det sök hjälp på min panna.


 håller på att lägga in lite kort, men smart jag ee tog jag inte bort de alla 100 bilder som var på kameran innan, så måste lägga in de gamla med, tar sådan tid.

Dagens "bästa": mama tappar utt spagettin i slasken & lissa å jag åker fram å tillbaka till konsum, sen funkare inte att skicka iaf!
Dagens mysigaste: Feliz å jag gosar i soffan å äter glass tillsammans &
mammas gamla brallor (som nu är mina):
image95
Det är inte snusk på brallorna, måste vart nått på spegeln.

Dagens köp: hittade jag allt på etiopien hjälpen ( where else), blev några LPs, lite bilder på några som jag redna har och de nya
   
 


Pys snyggo

Sveriges fulaste..

Kök, tycker ni inte dä, så säg!



Lisa & jag har cyklat runt lite i blacka idag, massor med gånger, skönt & så ska jafg iväg å träna nu så

PYS Sexy

Party hos annelie..


image83

Min nya baby, B-E-Autiful

*


image82
image81

*

image80
Har inte blivit så mykke skrivet här för jag har varit sjuk.. är lite fortfarande, har någon virus infektion. Så har inte orkat gjort speciellt mykke, men jag är på bättringsväg, jajjemen.

Just nu älskar jag Enrique Iglesias låt Do you know, diggar inte honom annars men den här låten är föör härlig. www.myspace.com/enriqueiglesias

Har lite fräscha prylar att visa som jag tycker är rätt hotta. 
1 2 34
5678
9101112
13141516

1. Kylväskan Campa med härligt tryck - Åhlens
2. Charmig luftmadrass med rosa/lila blommönster - Syster lycklig
3. Blommiga koppar i lergods med transfertryck - Maria Liliegren
4. Färglada glas i akrylglas - Åhlens
5. Champagneglas i vacker, lyxig kristall - Rusta
6. Vitlackerat vitrinskåp - Syster lycklig
7. Kakfat i tre våningar, färglada i tålig melaminplast - Rusta
8. Cremefärgad kylväska med romantiskt rostryck - Syster lycklig
9. Dessa charmiga gummistövlar med rosor är sommaren got to have! - Syster lycklig
10. Ljuvliga gröna burkar med självklart rosor på - Fridas gård 
11. Runda glasunderlägg i plexiglas, många härliga färger allt välja bland - Inneonline
12. På muggen "hanna" är dekoren handapplicerade och den finns i fem olika färger - Rörstrand  
13. Anteckningsbok med pärmar i vackert bomullstyg och kanthabroderier - Cosas
14. Brödkorgar från Ecuador i fräscha färger - Afroart
15. Kanna med somrigt blomstermotiv - Greengate
16. Gör sopptunnan vacker med motiv, finns sex olika mönster på - saker och ting

Chao Chao sexy

.

image58
 Idag har jag, ana alltså! vaknat 04.30, tänkte cykla te gymmet å träna innan jobbet runt 5 tiden. Men då spö, då menar jag SPÖ regna det. Å jag ville inte bli dyngsur så jag fick vänta till halv 6 innan jag kunde ge mig iväg då det hade slutat. Jag tränade en halv timme intensivt. Sen bare å börja jobba. Me jag kan inte träna imorgon, har gått å blitt sjuk. jätte ont ihalsen å så börjar jag bli förskyld. Efter jobbet hälsa jag på pappsen, hämtade mitt träningskort me. sen när jag väl var hemma åt mama å jag mat, sen låg muffan i min säng så kunde inte låtta bli å lägga mig brevid henne, så slumrade jag självklart till, he! sedan betala jag resan som sker i september, närmare bestämt den 5:e. sen blev det lite sykling i byn, åkte till apoteket, sen kiorren där jag köpte glass å bjussa liza. jag köpte en drinkmixer av henne me, här ska de bli glammiga drinks! efter besöket hos liza åkte jag hem igen, å där fanns ju mikies, inte träffat han på hela veckan men han var bara på en snabbis, skulle åka sen igen.
Men imorogn kommer han hit igen, han har semester nästa vecka ;) men inte jag mindre skoj iof! 
Sen runt kl 17 åkte papa å jag till rycket där det vankades auktion! Love love IT!

vi köpte
  • 3 lådor m. blomkrukor, veru najs
  • tältsäng, fina mönster måste jag tillägga
  • stativ till kamera (liza å antes)
  • en låda med tyger i.
  • burkar, å i en av burkarna låg det kvitton från 50 & 60-talet från skärblacka, coolt tycker jag! det var ju som menat att jag skulle ha de burkarna.

sen blev det inte mer konstigt nog, he! på hemvägen stannade vi i linghem på ica köpte lite godsaker se själv!  

  
  




ne nu äre honey på tvn, I gonna se it soo Chao sexys


.

image50

Idag fyllde pappsen år, hela 44. blev lite kalas å grejjer. Liza & jag bakade muffins, så gjorde jag ett kuvert med  bilar på (de gillar papa). Sedan gick papa på paketjakt ;), å det blev en å annan tårtbit som slank ner. Feliz gick ett par steg me, all alone. Egentligen borde jag gå å lägga mig, har bara sovit ca 5 timmar per natt de senaste dagarna. men jag är ju så vann att somna sent annars. Ska ju upp halv 5 imorgon, fita upp sig lite, så nu får jag allt ta å borsta tänderna å sen kurra ner mig i sängen med muffan! 

image51

Chao snygging

.


image45

Jobbat lite idag då, till 11.15. skönt att sluta tidigt men det ger ju inte så mykke kosing.
Efter jobbet cykla jag till ica, för jag hade bestämt mig för att laga mat & baka (händer inte alls för ofta).
Jag gjorde en rätt som hette flygande jakob. sisådär god & så svämmade den över, he! Sedan skulle jag baka drömrulle, första blev bränd, sen andra jag gjode hade jag glömt att sätta på ugnen igen, så undrade varför det tog sådan tid för den att bli klarr, sen aha, den var inte på. sen blev den klar iaf, så när jag hade vänt på den på bakplåts pappret så säger lisa att jag skulle ju haft socker under. Hmm, ja vi vände den å lade på lite socker. sen skulle jag göra fyllningen, visade sig att jag hade läst helt fel på receptet, så istället för att den skulle bli som en smet klet, blev den flytande. så jag cykla till kiorren å köpte grädde som tillbehör. det blev gott smaka nästan som kladdkaka. så det blev inte helt lyckat men ändå inte helt misslykat heller.
Imorgon ska jag nog allt åka tidigare till jobbe så jag hinner träna innan. Yeehaw! ska kika på film tänkte jag så jag somnar nån gång, ska upp rätt så tidigt, runt halv 5. 


image46image47
image48
liza & ana 


 !Adios guapas¡

RSS 2.0