*

image187
Igår blev jag stoppad av polisen, i blacka till på köpet. Trodde de strunda i oss här ute på landsbyggden. ne ne Å så går de på mig jag som är säkert den laglydigaste här i byn, Åå MY!!
Idag är jag själv, helt ensamen. Känns det som iaf! Visserligen är mama å papa hemma, så var liza här förut, då var det roligare. Men nu när jag sitter här alldeles själv (bortsett från muffla). så är det så tomt utan dig, känner mig så ensam. vill ju ha dig här nu.

nästa vecka är det hård träning som gälle´r, jajemen har haft en liten svakca nu när det varit pissväder så att säga, har inte velat sprungit då blir så himla halt å grejjer.
Ja igår så hade jag min nya klänning, så stod jag å bättra på makeupet lite så tappade jag marscara borsten på min nya klänning, lixsom vad kan jag säga mer än att igår var en jävla Bajsdag!!!
nee dags för mig att fixa min arbetsordning? vet itne vadf man säger den ordningen jag ska jobba, låter lite bättre.så jag inte kommer dit imorgon å inte har en susning om vad jag ska göra

so long kisskids

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0