*


image269

 jag idag, bara mys; lollo å sören creation

image268
har typ inge å göra så tog kort på mina dojjor; scorett

Pys

*

image265
Fredag å jag ä så seeg, trist väder med. Sitter å lyssnar på mange schmidts låt - talar ut.
Just i denna låt, låter han precis som Fredrik Lindström programaledare i värsta språket. lyssna vettja. http://youtube.com/watch?v=-x57nqtg_8E

Målaren ringde precis, fixa våran hall på måndag, Yiha!
Hannah å jag var på boxning igår som varje torsdag, verkligen skit kul..blir rejält slut. träna lite imorgon med, skulle gjort det idag vid 12 men orka duscha, Jiises!
Jag skulle lägga in mitt CV förut i datan, men det var något som fattades på vårat word office så jag kunde inte skriva lr nått, å jag fattar inte hur man fixar sånt, så mikiesen får ta å kika på det sen, han lär fatta.

Idag ska jag baka sockerkaka, för imorgon får vi fin fint besök nämligen moster å familj å mikies mamma med.
I veckan kikade Layza å jag på pelle svanslös julkalendern, så himla mysig, har inte tittat klart på den än får göra de snart. Jag gillar fantasi julkalendrar som typ pettson å findus å trolltiderimage264 Fast sunes jul är ju absolut störrt skön. haha.

Mina nya reggae favvosar är klart kapten röd och svenska akademien.
 
image262image263

Pys

*

image258
Fri vecka nu, men fick jobba igår i blacka..lite extra stålar! Men hoppas jag inte får jobba imorgon har planerat lite saker to do! kan ju inte säga nej om de frågar liksom..
Kikar på lite jobb nu hittade ett bra, men måste lägga in mitt CV i datan, får sriva om allting hårt hårt..

Pys

*

image255

Yeehheee, har varit dåligt med skriveri här. jag har faktist flyttat hemmifrån, ej haft internet fören nu.. så numerna bor jag i stan med min sexy..känns ju tufft att lämna mamma å pappa men nån gång måste det ske..
Igår var det konsert på folkets hus i blacka, det var kidz of babylon, kapten röd å svenska akademen. de var skit bra, alla stod å gunga till reggae´n förutom några som var utomhus å muckade gräl med varann, himla busar. idag blir det lite städning å tvättning, taco jammi, å kanske utgång ikväll.. får se vad de där bruttorna säger. men jag vill dricka vin idag, men kan ju inte köpa själv på systemet, sad sad.. får tjuva lite sprit av mikiesen..

Pys

RSS 2.0