cup of tea?


Min te hylla i köket. Mer blir det jag har en hylla till över fönstret. Jag har alltid haft något jag är extra intresserad av när det gäller "saker". Jag har alltid haft kärlek för plåtburkar, nu lite mindre än förut. fast egentligen inte, men jag har så många(mer än 50st) att nu blir det inte att jag köper några fler, förutom teburkar då. Annars kunde jag köpa så fort jag såg någon jag gilla. typ på varje loppis bord. Men nu kan jag kontrollera mig själv. Så nu är det ju te som gäller för mig, framförallt fina teburkar till.

smoothies

Denna dag har inte varit speciellt händelserik. Åkte till jobbet imorse för att förberedda frukosten för imorgon och städade även i mitt frukostskåp, det vart bara en kortis på jobbet. Efter det vart det mysfrulle hemma. Sen träffade jag Lisa och Felicia en stund. Så vart det lite matlagning tills Mika kom hem. Idag var det ju min tur att laga mat, vart inget fancy direkt. Spagetti och korv. Sen gjorde mika och jag smoothies. De smakade mums!! Får se vad resten av kvällen bjuder på för trevligheter.


Blåbär,hallon och jordgubbs smoothie.

you remind me

Idag fick jag lite sovmorgon, började inte förens kl 9 på jobbet. Vi hade städdag, städade sånt som man inte hinner med annars. Det behövdes verkligen. Efter jobbet vart det storhandling på ica, det behövdes också. Mika håller på att laga lite god mat till oss just nu, jag är så hungrig. Måste hinna få i mig lite mat innan träningen. Värdar på friskis idag. Nu blire käk. Hej

höstmys

Igår fixade jag lite höstmys på våran trapp med lite vackra höstaktiga blommor och en fin lykta som det stor välkommen på. Väldigt välkomnande!


röker samma marlboro

Idag har jag arbetat, det var sjukt mycket på jobbet, och sjukt kul hade vi. Tycker det är skit roligt när vi har mycket gäster. Ingen lugn stund idag. Sånt gillar jag! Resten av dagen har jag umgåtts med min mika och tvättat massor med kläder! Inte mycket mer händer idag, så den här kvällen blir fortsatt lugn. Tända lite ljus och kika på tvn.

Lite bilder från Ulrika marknad i torsdags;


saturdaylove

I torsdags var ja med min mamma och mormor på Ulrika marknad, det var verkligen den bästa marknaden jag gott på. Det tyckte även mamma och mormor, vi handlade massor med saker. Det var lite rörigt med alla gångar och så, men vi hade riktigt roligt. Åt även årets sista mjukglass, jag tror faktist inte det blir väder för mer mjukglass iår. Nu på morgonen har jag jobbat på Iss, så jag är faktist ledig resten av dagen, belive it or not!  Det bir bio med Lisa och Felicia. Vi ska se Lillafee!! Den är förhoppningsvis inte lika läskig som toy story 3 var. Felicia tycker säkert den är jätte bra, hon har pratat om den sedan vi såg toy story.

Nu ska mika och jag åka en sväng till hans pappa och hälsa på.

Mina wedges, endast 2 veckor gamla


chicken time

Just nu, lagar jag mat det blir kyckling, sitter vid datorn och samtidigt lyssnar/ser på idol. Att endel kan vara så jäkla duktiga!! Man blir ju helt avis. Undrar vad jag kan vara bra på?? Ne det får jag tänka på imorgon för nu är kycklingen klar så nu blir det sen middag. Men det gör inget att det blir sent idag, för imorgon är jag ledig så då blir det marknad med Mamma och Mormor.

Bild; Lollo & Sören creation ifrån söndags, när jag var på bio med Lisa & Felicia. Vi såg toy story 3.

Autumn

Ojooj. . här har det inte hänt mycket på ettag. Så kan det vara när man är en busy woman. Just nu är det fotboll som gäller. Sverige - San Marino 5-0!!!! Jag tippar att det blir 6-0. Annars är det höst nu. Mys som faan men kallt som faan. Det är dags att byta sommarkläderna mot höstkläderna nu i garderob. Det tar väl en stund det! Måste verkligen stor städa i min garderob. Nästa prio.
Näe ikväll händer det i så mycket mer, äta kvällsmat! Jag kom på nu att jag inte ätit sen halv 4 idag. nu är kl 10 liksom! Ska gå och lägga mig snart med, ska ju upp tidigt och arbeta imorgon. Nu står det 6-0 i fotbollen!! Var det jag sa det blev 6-0!

nu blir det kvällsmat!

RSS 2.0