*

image253
image254
Min Dolce & Gabbana väska

*

image250

image249
När jag var utomlands gjorde jag en henna, å när jag tog bort den blev det såhär(bilden). världens ärr, fast det har ju inte gått så länge sen jag tog bort den så det kanske försvinner efter ettag..vet itne riktgit vad jag tycker om den, men ja, ändå nått som ingen annan har ifall den skulle förbli såhär. så den är väl rätt schysst ändå.

*

image245

image246 
ana - hood; granit
          top; vero moda
          jeans; vila
         guldklocka; auktion (where else)

*

image244
yes träna ikväll då, layza kanske hänger på med, let´s hope so. har varit i linköping en sväng med Layza hon ville ha någon tjusig tröja, å hon hittade en till slut. men jag köpte ingen ting. För nu är det lås på min plånbok ettag framöver, långt framöver! hehe får väl sy mig nått nytt å frächt om jag får köp ryck!
ska ju sy in min kjol som jag höll på med sist iaf.
  image243Feliz puddingen

*


 Segt å gå upp halv 5 every morning alltså orka...Gäsp* vill bara hem å sova.. Ja å på jobbet äre som vanligt, fast har ju fått en flock med beundrare efter mig, jobbiga ungar. Oj då nu kom Layza, he! glömde vi skulle åka till linköping, har inte bytt om en från jobbe..måste dra

tja pys 

*

image242
layza å ana har varit i stan wätt mykke den här veckan så det slutade då med att vi köpte wätt mykke saker, Mmhm! har färdia kort på några av plaggen vi köpte, mer kommer väl probable.

image240
layza - tröja; vero moda
             brallor; vila 

image241

ana - myshood; granit

Nu ska mikies å jag snart käka sen ska vi fixa vidare.

hörs pys

*

image239

image237

*

image236
Onsdag å jag som hade planerat att sola å simma, men drog till Annelie istället hälsa på litte.
Efter jobbe idag blev jag lite sy sugen, satte igång med att sy upp ett par snygga brallor till shorts, sådana rutiga, men när jag var klar blev de jäkligt tajta så tänkte göra de lite större men det gick inte så bra, de blev för utsvängda så ja, det fucka sig. struntade i dem å sydde istället upp en gammal kjol jag fått av mormor. Den kan man bära som man vill kjol, linne ele ja klänning om man syr dit axelband. Har massa kläder att fixa till men ja, tar sådan tid jämt. Det är ju verkligen skit kul men tiden bara rusar iväg.

shortsen, bland syhörnan  kjolen innan
efter, men ej klar än tänkte sy in mer nertill, så det blir lite pösigare upptill 
 
kjol/linne: same thing, även fräsht utan skärp tycker jag!!


Imorgon tar jag allt bussen till jobbe, orka allt regn.. visst har jag fått en rosa söt regnkappa å ett par hel grymma gummistövlar av pappa men huum ja, så kallt. får se om jag hinner med bussen imorgon annars blire stövlarna på! för det kommer säkert regna imorgon.

nej idag ska jag gå å lägga mig tidigt för en gång skull, orkar egentligen inte gå upp på mårnarna men gört ju ändå.. så måste sova!

Pys

*

image229
Vaknade upp med nackont imorse.. kan bero på att jag sovit utan kudde hela långa natten, men vad vet ja. 
Men det glömdes bort snabbt efter att jag fick syn på en riktigt jävla going brevid mig i sängen..
jag säger Uhla! sen var det bara att ta bussen å kila hemmåt, å hemma har det bara blivit slöing, slöing.

   
muffan gillar å sova i mina tröjor

Pys

*

Håkan - va gör du?
Sune - Jag skriver H på mina grisar
Håkan - Jaha.........Åå VARFÖR skriver du H påå doom?!!
Sune - därför att de heter Håå, holger
Håkan - Jaså!!!!!
Sune - VARFÖR skriver du S på den där fula getabocken?!!!
Håkan -Jo för att den heter Su..su..Sigurd
Sune - det tror jag inte ett ögonblick på!!
Håkan - Nehe, (så blire pepparkakskastnings fajt


image222

*

image220

  
 
  
  
  
  

  

*

image204

Jepp hemma igen då efter one hole week in paradise, "sola å bada i pina colada, lalala". Såna härliga toner hördes från mig på flyget ner..mycket sol å bad blev det i havet åråå klart vid beachen såklart. sen fick man lite taaan, uhlala. Men alla ville vara brunare än den andra, jag kom ju iaf två.. mikies blev klart brunast så kom jarå, sen anita men henne kallar vi kräftan numera(no comments). Så blev det jäkla mykke ÖL drickande för mig, jag har nog inte druckit så mykke öl i hela mitt liv som under dena vecka,(ingen öl männscha jag, only cideri for me and wine with sprite) men det gick ju drack deras inhemska?? tror jag man säger Celtia hette den, den var faktiskt god, slank ner rätt fint i kistan. så gick vi lite på medinan det är  typ som marknads stånd, fast små affärer mycket värre än skänninge. Åh där var försäljarna helt galna, värsta desperata, höll fast i en så man inte skulle gå därifrån, det var helt crazy..men vi fick ner priserna på grejjerna rätt bra, man ska iaf pruta massa, tillsist så ger de med sig, förhoppningsvis. en vatten pipa som de ville ha 180 DT för, fick vi ner till 30 DT, snakka om kap, men de säger ju ett skit högt pris först jämt på alla grejjer, men det är bara pruta på.
Åå under vi va in africa så fick vi en glad nyhet av Lisa, men det är hemligt än så länge. thihi

image203
Yepp muffan har verkligen saknat mig, you can tell she´s all over me!  

Pys blekingar

*One day to go.
Har vart i stan å kikat runt, inhandlat det sista inför resan, bara köpa lite smått å gott kvar att ha på flyget å kanske någon tidning.  Å igår var ja på stan med liza å felicia hittade då en tjusig klänning på Greencha för halva priset. men den var på tok för lång för mig å lite stor vid tuttarna(kan inte förstå det, he!) så fick ta fram symaskinen, sy in å sy upp lite. den blev skit bra tyckte jag. Ska bort till frida snart, så ska jag handla lite gott å fixa med pengar ås grejjer.. sen ska jag bara glotta på tvn å tända ljus, så himla kallt jue å pappsen som inte vill sätta på värmen, men jag smyg sätter på elementen uppe hos mig ändå!

image202
Min nya omsydda klänning från Motel

Pys gull

*

image197

image196
                   

*

image193

idag ska jag allt på kalas träffa lite släkt.. har jobbat på morgonen nu, he jag o stina gick helt bort oss, men jag hade mer koll än henne iaf! skulle åkt in till stan egentligen nu men orka inte stressa till baka till blacka sen, tiden blir så tight. får gå ner en svänga till etiopen, får höra om en viss liten tjeja ska med, om hon inte är allt för BAKIS!(hon brukar vara det) he! Så jäkla kallt om morrnarna nu, jag cyklar med vantar, ändå kallt! uuh vill ha värme, men får dä snart, Uhla!  en vecka bara men sköönt absolut, så får jag träffa mikies i en hel vecka. Nu för tid ses vi bara på helgerna knappt det!! sad but true..

Pys

RSS 2.0