God feeling

Idag vaknade jag tidigt, skjutsade in Mikies till jobbet så var jag och köpte frukost på maxi i stan kl 07. Så åkte hem och käkade lite frulle, sen var det bara att göra sig iordning för att åkta in till stan med Lisa som ville shoppa kläder. Jag har även besiktigat bilen som jag fick ombesiktning på! Inte mer med det, bilen ska bli så bra och fin så!! Snart ska Lisa och jag på Afro. Jag fick en plats tidigare idag efter att ha legat på sjätte reserv, det är bra!
Här är bild på vad jag köpte idag på stan. Nya snygga träningsbyxor som blir invigda idag. Världens bästa film hittade jag med, Stolthet och fördomar. Älskar den filmen!! Köpte boken Elsas Mode, jag har inte velat läsa den innan, men efter att ha sett serien på tv3play så måste jag bara börja läsa de böckerna. Köpte ett jätte fint lila ljus med, hur snyggt är inte det ljuset liksom. Bra budskap med.
Nu är det bäst jag byter om till afron.
Big kiss.


min dag en sån dag

Jag var ju hos Chamiram idag och fräschade till håret. Detta är resultatet.

 
Före - morgonfrilla och ofixad          Efter - Ursnyggt asså!

Idag har jag även varit hos Tandläkaren. Jag har en lagning som har lossnat, så den ska jag komma tillbaka och fixa. Så har jag varit och tränat, jag vart helt skakis i benen, de där utfallen är inte att leka med när man har 20 kg på axlarna! Det är hårt! 
Nu håller jag på och tvättar och tittar på Brudens bäste man som går på tv3. Sen blir det soooova. Längtar!

Pussen

Måndag

Just nu sitter jag på Café och äter frukost. Var på jobbet imorse och skulle förbereda inför veckan men vi hade inte fått någon leverans när jag var där så kunde inte fixa allt. Det blir att göra det på onsdag istället. Nu måste jag bege mig mot Chamiram på Håravenyn. Hon ska göra mig sjukt snygg idag. Puss


Helg

Vaknade imorse av att Mika ställt sin klocka, på typ kl 5.
Jag - Ska jag stänga av den?
Mikies - Mmm...
Jag - Då gör jag det
Mikies - Nej du kan inte stänga av den måste ha den på snooze annars kommer jag inte upp ju.
Jag - Varför ska du gå upp nu för ?
Mikies - Jag ska ju jobba
Jag - Mikies det är faktiskt söndag idag.
Mikies - Va, nej det är ju måndag.

Mikies var helt hundra på att det var måndag. Sen vart han as glad att det bara var Söndag. Fick vi sova en stund till!
För att summera helgen lite så var jag på personalfest med VF gänget i fredags. Först träffades vi några på förfest sen åkte vi till Hugo och bowla, hade skitkul! Så tog vi en drink på bishop sen gick vi tillbaka till Hugo, men några av oss var under 21 så vi gick till Puls! Där hade vi ännu mera kul, dansa som galningar. När VF är ute då är vi ute, Woow!!! Sen har det varit en seg helg. Jossan var här på en fika förut idag och hämtade sina kort. Vi pratade på som vanligt <3
Så nu ska jag iväg till mina föräldrar de bjuder på paj. Mums!


Lill lördag

Igår hade jag en dejt med Jossan. Vi bowla och var på nattklubb(?). Vi hade det faan så underbart. Jossan slog mig med 100 poäng!! Ja, jag är inte den bästa på att bowla för det mesta hamna jag i rännan men jag gjorde allt tre trike'ar! Sen dansade vi och drack massa cider. Så jag är något seg idag.
Men imorgon blir det med bowling och krogen men då är det personal fest!!
Taggad som faan! Måste titta på vad jag ska ha på mig bara. Kanske blir en stan runda imorgon.
Bild från min Iphone därför inte den bästa kvalitén.


Princess at work

Ligger i sängen nu och tänkte somna till Snowroller med Stig Helmer! Blir nog inte så svårt, jag är jätte trött! Imorgon bjuder dagen på en och en annan trevlighet. Så nu ska jag allt sova gott. Puss och godnatt


2012

Det snöar första dagen på det här året i lilla Blacka, mysigt är det allt! Imorse när jag vaknade och öppnade altandörren för att släppa ut kissarna var det helt tyst ute endast kvitter från fåglarna hördes. Det var verkligen helt tyst! Inte någon var ute!! Underbar känsla måste jag säga! Idag är en riktig slö dag, ibland behöver man sådana dagar! Jag har spenderat min dag i soffan. Tittat på tv och sett senaste avsnittet av Elsas värld med. Mikies ligger fortfarande och sover han var tydligen uppe väldigt sent igår eller tidigt imorse kanske man ska säga.


RSS 2.0