Snowchaos

Idag vill man ju inte gå ut i onödan, snökaos i lilla blacka. Men jag gick till jobbet förut iaf, det får räcka för idag. Idag har jag min vilodag från träningen. Så ikväll blir det Robinson!
  

Min mat idag, sallad och kalkon


Syns inte på bilden men det snöar för fullt!!!

Jag ber en bön - Ken ring

Idag vart det lite jobb. Kikade även på vakna med the voice imorse. Det skulle jag inte gjort. Fy faan och jag kräks!!! verkligen kräks!!! klippet finns på youtube..http://www.youtube.com/watch?v=QAr0TTfn1Mk 
Man ska passa sig för myggbett utomlands. USCH kliar i hela skallen!!

Resten av dagen ska jag försöka att inte tänka på det där snusket! Och så blir det styrketräning.


Min mat idag. Lax och rotfrukter


AF

Jan. 25, 2010










dame

NEE jag missade ju blåsningen i Lördags!! undrar när reprisen är??

AF

kommer ifrån. .

Idag blir det träning för mig. Lisa skulle också med. Kul med fler som vill haka. Och min moster är ju värd på passet, Kul! Förra veckan vart det fyra pass för min del. rätt bra att börja med tycker jag. Den här veckan blir det med minst fyra iaf. Har ju inte tränat på 100 år känns det som. fy fasen. men nu ska jag jobba upp konditionen. lita på det.

Fasiken så slaskigt och kyligt det är ute. och på jobbet har jag bara tygskor! Så jäkla blött och kallt om fossingarna. men jag kör med dubbla strumpor, ändå blir de iskalla.

AF


Skratta är roligt

Såg precis Sommaren med Göran, fy faan så bra.



Haha det här är helt min humor :D

AF

Champgne lunch

Idag är jag ledig. Började dagen med att skjutsa in Mikies till jobbet och sedan dess har jag varit vaken. Och det är svinkallt här hemma ändå står värmen på högsta. BURR!! Men jag borde börja plocka här hemma. byta ut julen mot våren, började smått igår. så då blir man lite varmare iaf. 
    Nu har vi beställt kakel och klinkers till badrummet. Snart börjar renoveringen. Måste köpa ny garderob till mig innan. . för vi ska ta bort mina garderober som jag har nu och bygga ut badrummet.


frost yourselves

morgonmys med tjockis







babe n me


bimbo himbo

Idag vart det jobb i stan för mig vaknade i sista sekunden! Inte ok! Mamma var gullig och kom bort med deras bil som jag skulle låna, bättre däck på deras bil än min. Verkligen snökaos i Norrköping. Men jag tog det lungt påvägen in till stan. Det var några på vägen som hade åkt av. men inga skador vad jag såg.  Nu är jag hemma har fixat iordning mig och ätit frukost. Hann inte det imorse, men imorgon ska jag gå upp tidigt! ne nu ska jag snart in till stan igen, träffa min coach. Det ska bli spännande, får se om det ger något resultat.  





AF

Public holiday



Jan. 5, 2010

Idag har jag gått på stan med Mamma, Mormor och Lisa. Jag letade efter en jacka men jag hittade ingen. Det var surt, behöver verkligen en ny vinterjacka. Min jag har nu har dragkedjan gått sönder på. Men jag kom hem med lite nya kläder och nagellack iaf.  Hörde att Blåsningen ska börja igen, fasen vad kul. det gick ju förut när man var yngre typ 95 tror jag. måste ses igen. Blåsningen sänds den 17/1 kl 20.00 på tv3.

Ne nu är det dags att se på Bygglov.

AF

Cheesecake

Ingredienser

18 st digestivekex
1/4 dl smält smör
3/4 dl strösocker
1 krm malen muskot
Fyllning
2 paket Philadelphiaost à 227 g
2 st ägg
1 dl strösocker
1 st citron, rivet skal
3 dl gräddfil
Ugn 180-200°

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader. Smula 16 kex fint, blanda med socker, muskot och så mycket smält smör att det blir en smuldeg som kan tryckas ut i pajform. Grädda pajbottnen 5 min mitt i ugnen.
2. Vispa osten mjuk med elvisp eller i matberedaren, tillsätt äggen ett i sänder, sen socker och citron. Slå på fyllningen i pajskalet, grädda 25 min.
3. Ta ut formen, bred gräddfil över, smula över de sista kexen och grädda ytterligare 10-15 min. Kyl innan servering.
     Servera gärna med rårörda hallon eller jordgubbar.


first day of the week

Idag har jag varit ledig, vilket innebär; sovmorgon, mysfrukost, gos med kissarna, fixat med lite papper och slöat. Vid 4 hämta jag mika efter jobbet och vi åkte och kika på kakel och klinkers till badrummet. vi kan inte riktigt bestämma oss men nu börjar vi närma oss en lösning. Igår bakade jag cheesecake, den vart god men inte så god som jag kom ihåg från när jag åt den hemma hos hannah, men hon är nog bättre på att baka en mig. Bara inse fakta, man kan inte vara bra på allting.
 
 



AF

Jan. 4, 2010

Nu är det bara två dagar tills julen ska bli bortplockad. Tråkigt tycker jag, älskar julen. Så mycket mys och fina julsaker. Men i år hade vi ingen gran det var tråkigt, men nästa år ska jag ha en riktig stor jäkla granjävel. Som luktar gudomligt gott. Men på onsdag när man ändå är ledig ska allt bort. Och istället blir det nya fräscha gardiner, lite nya våriga ljus och ner i källaren och kika i gömmorna efter lite fina saker. Jag har ett och annat i mina lådor nere i källaren.

   
  
  
            

AF


Gott nytt år & god fortsättning

  
  
 
 


Min nyårsafton vart en lugn kväll. Kika på lite hochey. drack en o annan cider. Jo just det nu är vårat alkoholförbud över. Ett halvår utan alkohol!! Sen vid tolv mötte vi upp Lisa, Ante och Felicia och kollade på fyrverkerierna i parken och skumpan åkte fram.

RSS 2.0